• FIGYELEM!

  Az emelt díjas SMS szolgáltatás a 2021. április 30.-án megszünik Magyarországon. Helyette mobil vásárlási rendszer lesz, amiről hamarosan részletekkel is szolgálhatunk.

  Kövess minket facebookon és instagram-on!
emelt

RÓLUNK

A Netfizetés.hu legénysége 2005 óta biztosít emelt díjas SMS fizetést. Több mint ezer céggel kötöttünk szerződést. Tudjuk, hogy Számodra is értékes lesz egyedi és megbízhetó szolgáltatásunk, hiszen célkitűzésünk, hogy elégedett legyél Munkánkat előrelátóan, megbízhatóan és szakértő módon végezzük és ennek szellemében tevékenykedjünk minden nap.


  .
  • Statisztikák

   MMegújult felületünkön könnyen és gyorsan tudod nyomon követni ügyfeleid emelt díjas SMS fizetéseit a nap 24 órájában.

  • Könnyű integráció

   API kommunikáció, http protokol és beállítási lehetőségek várnak, valamint emelt díjas SMS tesztfelület is csak rád vár...

  • Tanácsadás

   Évtizedes szakmai tapasztalatunkat az emelt díjas SMS fizetés területén szívesen osztjuk meg, hiszen a Te sikered a mi sikerünk is!

HOGYAN

tudom a Netfizetés rendszerét használni?


Az első lépés, hogy regisztrálnod kell. A regisztráció után tudod klválasztani, hogy ügyfeleid mit küldjenek el az SMS-ben és azt, hogy a beérkezett SMS-eket hova továbbítsa a rendszerünk. Ha ezeket elsőre nem tudod, akkor sincs baj, hiszen ezeket utólag tudod módosítani. A szerződéskötéshez a vállalkozásod adatait is el fogjuk kérni, ezért ezeket érdmes előkészíteni. A szerződést e-mailben küldjük ki, majd postán kell visszaküldeni. Ha szeretnéd segítünk, abban hogy mit hogy érdemes kialakítani az oldalon , hogy ügyfeleid számára tényleg a legegyszerűbb megoldás az SMS fizetés legyen. A gyors integráció után, már csak az oldaladra kell kiírni az emeltdíjas számot és a kötelező információkat, majd, már érkezhetnek is az SMS-ek.

SEGÍTSÉG


Próbáltunk összeszedni Számodra minden segítséget a gyors és egyszerű ügyintézéshez.
Ha mégse találnál választ kérdésedre a fenti lehetőségek közül választva, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

VÉLEMÉNYYEK

Partnereink véleményei alátámasztják, hogy velünk csak jól járhatsz!

Balázsi Dávid

BALÁZSI DÁVID

internetes vállalkozó

" Online szolgáltatásokat kínáló cégként, több szolgáltatóval is dolgoztunk az évek során. Mind közül a Netfizetes.hu bizonyult a legkorrektebb,. legpontosabb partnernek. Az SMS fizetésen túl, értékes tanácsokkal is kapunk a felmerülő kérdéseinkre. "

Bukkhati Mark

BÜKKHÁTI MÁRK

üzemeltetési igazgató

"Azért használom a szolgáltatást közel 6 éve, mert egy ilyen jellegű rendszernél a megbízhatóság a legfőbb szempont. A kifizetések sohasem késtek,. nincsenek csúszások és ígérgetések, a rendszerük pedig folyamatosan rendelkezésre állt."

Stettner Timea

STETTNER TÍMEA

internetes vállalkozó, webfejlesztő

"Amikor felhívtam a Netfizetés.hu-t, Tamás, a cégvezető az első beszélgetésünkkor már nagyon megnyerő volt,. komplex tudással rendelkezett az sms fizetések terén. Nem tudtam Tőle olyat kérdezni, amire nem volt rálátása."

Gelencser Adam

GELENCSÉR ÁDÁM

webfejlesztő, vállalkozó, designer

"Kiemelkedő precizitás és pontosság jellemzi a mára már lassan 2 éve nekünk nyújtott emelt díjas SMS szolgáltatásukat. Nagyon örülök, hogy. rájuk találtunk és nagyon szívesen dolgozom velük!"

Kiraly Gabor

KIRÁLY GÁBOR

senior fejlesztő

"Több sms-es szolgáltatónál voltam előttük, de számomra ők a legjobbak. Piacvezetők az emelt díjas sms fizetésben és csak őket ajánlom mindenkinek!"

Toth Robert

TÓTH RÓBERT

cégvezető

"2 éve állunk a Netfizetés.hu-val kapcsolatban. Nyugodt szívvel, bátran mondhatjuk, hogy itt megtaláltuk azt a stabilitást, precizitást, amit már régóta kerestünk."

Kiraly Tamas

VIRÁG TAMÁS

PHP fejlesztő

"A Netfizetés.hu Kft emelt díjas SMS szolgáltatását több, mint 10 éve veszem igénybe. A szolgáltatást több oldalamon is használom. A cég hozzáállásával, megbízhatóságával maximálisan elégedett vagyok."

Varadi Agnes

VÁRADI ÁGNES

marketinges

"Fontos, hogy komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építsük. 2 éve állunk a Netfizetés.hu Kft-vel kapcsolatban. Nyugodt szívvel, bátran mondhatjuk, hogy itt. megtaláltuk azt a stabilitást, amit már régóta kerestünk."

Laszlay Laszlo

LÁSZTAY LÁSZLÓ

fejlesztő mérnök

"7 éve partneri kapcsolatban állunk a Netfizetés.hu Kft-vel. Ezen időszak alatt egyetlen probléma vagy nézeteltérés sem akadt, amely hátráltatta volna a közös munkát. Pontos elszámolás é

ÍRJ NEKÜNK
TE IS!

Megírom
.

VÁGJ BELE!

Az emelt díjas SMS fizetés növelni fogja bevételeidet!Indulás!