Kérdezz bátran! Minden kérdésedre válaszolunk.

itt kapcsolatba léphetsz velünk. Vágj bele az Emelt Dijas SMS fizetésbe!

.
Ikon Elérhetőségek
Nézd meg bemutatkozó videónkat!
  . Mindent megteszünk, hogy Partnereink elégedettek legyenek, ezért rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a beérkezett kéréseket alapul véve. Ha szeretnéd, hogy ötleteid is szerves részét képezzék rendszerünknek, akkor kérjük írd meg nekünk, mert szívesen fogadjuk megkeresésed, akár már meglévő Partnerünk vagy, akár még csak tervezed, hogy igénybe veszed a szolgáltatásainkat!

  A weboldalunk látogatói is nyomon követhették a változásokat, hiszen a fejlődés egyik mérföldköve az új arculat lett, ami a logó változását és az új kommunikációt foglalta magában. Mi sem vagyunk tökéletesek, mi is követtünk már el kisebb hibákat, épp ezért kerestük és reméljük, hogy megtaláltuk azt az utat, ami sikereink kulcsa lehet.

  Nem kérünk se hűségnyilatkozatot, se kizárólagosságot, mert úgy gondoljuk, hogy ne a "papír" kössön hozzánk, hanem az elégedettség és a tudat, hogy a legjobb szolgáltatást kapod! Megbízható rendszerünkkel stabil hátteret tudunk biztosítani az oldaladon való fizetéshez.

  Mindenképp figyelmedbe kell ajánlanunk az emelt díjas SMS-t, mert a lakosság mobiltelefon lefedettsége meghaladja a 90 %-ot, és ezáltal igen széles az a réteg, aki igénybe tudja venni ezt a fizetési módot. Ha belegondolunk, aki használja az internetet - tehát a szolgáltatásodnak potenciális célközönsége - szinte biztos, hogy rendelkezik mobiltelefonnal. Van olyan ismerősöd, akinek annak ellenére, hogy rendszeresen internetezik, nincs mobiltelefonja?

  Miért érdemes minket választani?

  Ha körbenézel konkurenciáink oldalain az számodra is egyértelművé válik, hogy szolgáltatásunk nyújtja a legtöbb lehetőséget ahhoz, hogy a lehető legkevesebb befektetéssel a legtöbbet kapd. Amit nyújtunk:

  Telekom, Telenor és Vodafone hálózatból is tudjuk fogadni a beérkező üzeneteket. SMS küldésekor az SMS-t egy azonosítóval kell kezdeni, mely a tartalom szolgáltatót azonosítja. Beérkező SMS esetén a szerverünk az azonosítóhoz tartozó tartalom szolgáltató szerverén meghív egy programot és átadja neki a beérkező SMS szövegét. A tartalom szolgáltató a válaszát átadja szerverünknek, és mi azt megküldjük a feladónak. A pontos technikai leírást, mely a programozáshoz, illetve a beüzemeléshez szükséges, a letölthető dokumentumok között találod.

VÁGJ BELE!

Az emelt díjas SMS fizetés növelni fogja bevételeidet!Indulás!